Werk in uitvoering

Voor meerdere (regionale) ondernemersmagazines verzorg ik redactionele artikelen en advertorials/bedrijfsreportages. Een interview met de burgemeester van Uden over het ondernemersklimaat in 'zijn' stad en een gesprek met een bevlogen ondernemer over zijn bedrijf en zijn passie voor het ondernemerschap kunnen elkaar dan ook razendsnel opvolgen. Met veel plezier werk ik deze interviews vervolgens uit tot prettig leesbare artikelen. De juiste toon treffen is daarbij altijd het uitgangspunt. 

Tekstschrijven is een breed begrip. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten dan ook heel uiteenlopende activiteiten. Het schrijven van diverse artikelen vormt de basis. Dat tekstschrijven veel meer kan omvatten, blijkt bijvoorbeeld uit mijn werkzaamheden voor een grote Nederlandse quiz-site. Voor deze online aanbieder van kennisquizzen bedenk ik uiteenlopende (actuele) vragen. Sport vormt hierbij een belangrijk thema. 

Voorbeelden spreken vaak het meest tot de verbeelding. Hieronder een aantal voorbeelden van recent werk (klik op de knop om het werk te lezen): 

Advertorial Witlox en Van den Boomen voor Eindhoven in Bedrijf, fotografie Kees Beekmans

Interview burgemeester Hellegers van Uden voor Het Ondernemersbelang

Bedrijfsreportage Drukkerij Berne voor Het Ondernemersbelang

Ik' benů Sandra Kagie - Tekstschrijver